Αποστολές Εσωτερικού (Ελλάδα)

Οι αποστολές εσωτερικού γίνονται όλες με courier και το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον πελάτη, για αγορές άνω των 30€.  με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier ή ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ και Courier Speedex).

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

 Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών. Το προϊόν πρέπει να είναι ακριβώς στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε και εντός της συσκευασίας του, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα.

Οι όποιες αλλαγές μπορεί να προκύψουν, έχουν μεταφορικά με επιβάρυνση του πελάτη, και το κόστος μεταφορικών κατά την αλλαγή (από και προς τον πελάτη) ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ, τα οποία χρεώνονται κατά την επαναποστολή του προϊόντος της αλλαγής, με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα που δεν μπορούν να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν λόγω μη διαθεσιμότητας υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάστασή του, θα επιβαρυνθεί τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με την εταιρεία.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα για την παράδοση.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία.

 Τα nipe shoes έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση των όρων λειτουργίας του καταστήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΏΝ

NiPe Shoes
Χ’ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 22

58100, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας

Megamenu